08 Februari 2010

7

Umah sugih magrong-magrong

Rejekine sak embong

Nanging kok dadak sombong

Jare duwite segudang

Tumpakane mobil sedan

Nyatane ora sembahyang

Elingo jaman semono

Naliko kumpul konco

Golek bondo dunyo

Eleng-eleng

Bondo dunyo yen mati ora di gowo

Bocah-bocah

Elingo yen wis gede

Ditingkatne belajar lan imane

Nanging sak iki sekolah nggo dulanan

Pamit sekolah nyatane kok Gendhaan

Jaman sak iki kadang bocah keluyuran

Turut ratan karo nyekel botol minuman

Ora ngerti yen wong tuwone klesetan

Bingung sak iki sambat utangan

Bocah-bocah

Ayo podo tobato menyang dunyo urip mung sedelo

By Eny Sagita

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar