09 Agustus 2011

Podho Golek Opo tho Jane?

Arep golek opo 2x kok uber – uberan

Podho ngoyak opo 2x kok jegal – jegalan

Kabeh do mendem 2x rak mari – mari

Bondo kuwoso rak digowo mati

Rino wengi aku tansah ngenteni

suara kang sejati

Kino lan warso gilir gumanti

tumeko titi wanci

Duh Gusti kang murbeng dumadi

Pandiko kang ngasto wewanti

Kawulo nyuwun pandawuhe

Arep golek opo 2x kok uber – uberan

Podo golek opo 2x kok jegal – jegalan

Kabeh do mendem 2x rak mari – mari

Bondo kuwoso rak di gowo mati

Kabeh do mlaku mrono bali mrene

Rak ngerti parake

Kabeh do mbengok maido kancane,

Rak mudeng maknane

Menungso kelangan derajate

Titah rak paham martabate

Do mendem kapan sholate

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar